Comenzi telefonice +40 729.079.885

Cart

Termeni si conditii

DESPRE COMPANIE

IcreCaviar.ro – este denumirea comerciala a S.C. RO-FIN TRADE & INDUSTRIES S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Strada Gramont nr. 29, sector 4, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/7084/1998, cod unic de inregistrare fiscala RO10832495.

UTILIZAREA SITULUI

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre IcreCaviar.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre IcreCaviar.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

CONFIDENTIALITAE

Magazinul Online IcreCaviar.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor;

IcreCaviar.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei;

IcreCaviar.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.icrecaviar.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.icrecaviar.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic,  sau e-mail.

Magazinul online IcreCaviar.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

COMANDA

Magazinul Online IcreCaviar.ro ofera urmatoarele posibilitati de comanda:

  • telefonic la numarul de telefon afisat pe site 0729.079.885 sau 0722.200.060, de luni pana vineri in intervelul orar 10-17;
  • on-line non stop prin parcurgerea pasilor, creind un cont personal.

Comenzile receptionate sambata si duminica se vor procesa si trimite luni.

Dupa finalizarea comenzii, detaliile comenzii se pot verifica atat in atasamentul mesajului de confirmare cat si in sectiunea istoric comenzi din contul de utilizator de pe site-ul nostru.
Prin finalizarea comenzii cumparatorul agreaza ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate.

Dupa inregistrarea comenzii, veti primi prin e-mail si telefonic un raspuns de confirmare.

METODE DE PLATA

Plata se poate face:

      • In numerar, la sediul nostru
      • Cu cardul bancar prin POS, la sediul nostru

METODE DE LIVRARE

Produsele NU se livreaza prin firmele de curierat. Livrarea se face DOAR prin ridicarea produselor de la sediul nostru (cu un telefon in prealabil) din Bucuresti, Strada Gramont nr. 29, Sector 4 (Zona Mitropolie-Parcul Carol).

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform  OUG 34/2014,art.3, aliniat 3, punct i) pentru produsele achizitionate la distanta nu  se aplica  legea returnarii produsului in contracte avand ca obiect furnizarea alimentelor, bauturilor sau a altor bunuri destinate consumului casnic, livrate fizic de un profesionist care se deplaseaza frecvent si periodic la locuinta, resedinta sau locul de munca al consumatorului.